Etusivu > Yhteiskunta > Perkeleen anarkistit, nyt riittää.

Perkeleen anarkistit, nyt riittää.

heinäkuu 11, 2008 Jätä kommentti Go to comments

Lottovoittajalta palaa pinna samaa tahtia turkulaisen yrittäjän elinkeinon kanssa.
Ekoterroristipuunhalaajahipit riehuvat uhkaamassa väestön turvallisuutta ja tuhoamassa ihmisten työpaikkoja samaan aikaan kun Iilimadot ja Vesipäät mobilisoivat lainvalvojia kyttäämään nettipalstoilla ja blogeissa perustuslaillisia oikeuksiaan toteuttavia kansalaisia.
Suoraan sanottuna: vituttaa katsoa tätä touhua. Neekeriä ei saa sanoa neekeriksi, naisille ei saa puhua eikä niitä saa katsoa kaulaa alemmas ja julkinen terveydenhuolto on ainakin isolla kylällä huono vitsi. Verotetaan kaikkea mikä liikkuu, tuottaa tai mahdollisesti voisi tuottaa, ja tungetaan rahat kiintiöämmien ”työllistämiseen” tukivirastoissa ja tukiluukuilla, joilla nämä kansankynttilät sitten valistavat huono-osaista ja lyötyä kansalaista siitä, miksi juuri hänen anomuksensa ei täytä tuen saannin kriteereitä.
Se mikä jää yli, käytetään ituhippien ja marsunpaijaajien jälkien korjaamiseen, etnisesti värisevien kansanryhmien erityisvaateitten täyttämiseen ja muuhun paskaan, jolla saadaan tunneälykkäitten kulttuurikohkaajien, femunatsien ja palestiinahuiveihin kietoutuneitten viehemannekiinien ”osallistuminen” kuulostamaan YLE:n uutisissa ja hesarin palstoilla yhteiskunnalliselta toiminnalta. Saatana.

Lottovoittaja tulee ympäristöstä, jossa ihmisen on aina oletettu kantavan oma taakkansa ja lisäksi auttavan pystyyn ne, jotka taakkaansa alle ovat syystä tai toisesta uupuneet. Jotta kansalaisella olisi resursseja auttaa kanssaihmistä, täytyy tehdä työtä. Turkulainen turkiskauppaaja tekee työtä. Pohjanmaalainen turkistarhaaja tekee työtä. Savolainen sikafarmari ja pohjoiskarjalainen metsuri tekevät työtä. Heille ei tule mieleenkään lähteä naapuripitäjään polttamaan kanaloita, töhrimään ikkunoita tai uhkailemaan kauppiasperhettä tappamisella vain siksi, että he kantavat osansa tämän maan pystyssä pysymisestä. He eivät ehdi eivätkä jaksa, sillä päivät kuluvat työssä – juuri siinä, joka tuottaa ja täyttää sosiaalipummitiedostajan taikaseinän seteleillä, ekolähikaupan vihannestiskin porkkanoilla ja kiintiöämmien mahat virastotalon ruoalla, joka päivä.

Antakaapas nyt, perkeleen anarkistit, ihmisten elää, olla ja tehdä töitä.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: