Etusivu > Yhteiskunta > Raiskatessa roiskuu

Raiskatessa roiskuu

Suomalaisten perhelehtien ykkönen, Seura, on julkaissut rikostilastoihin perustuvan artikkelin jossa käsitellään raiskausrikoksia. Artikkelin mukaan viime vuonna Suomessa poliisin tietoon tuli 739 raiskaustapausta. Näissä tapauksissa epäiltynä oli 475 miestä (loput naisia?).
Fatwaa ja sen suomalaista Illmentymää uhmaten toimittaja kertoo epäillyistä joka viidennen olevan ulkomaalaistaustaisia, pääasiassa muslimimaista tulleita. Alueelliset erot ovat huimia, Helsingissä ja Espoossa yli puolessa raiskaustapauksista epäilty tekijä on ulkomaalaistaustainen. Kun nämä luvut suhteutetaan ulkomaalaisten osuuteen Suomen väestöstä, alle 4 prosenttiyksikköä, voidaan päätellä, että naisten raiskailu on ulkomaalaistaustaisten keskuudessa huomattavasti tavallisempi sosiaalisen kanssakäymisen muoto, kuin esimerkiksi Kainuusta tulevien keskuudessa. Näin siis tilastoitujen faktojen perusteella. Jos oletetaan, että tietoon tulleista raiskauksista joka viides todellakin olisi ulkomaalaistaustaisen suorittama kulttuurinrikastus, tarkoittaisi se, että 20% raiskauksista on alle 4% väestöosuutta edustavan ryhmän tekemiä. Kuulostaa paljolta näin rivikansalaisen korvissa. Voisi kuvitella, että viranomaistahot puuttuisivat epäkohtaan varsin aktiivisesti.
Niin ne puuttuvatkin.
Tilastomatematiikkaan perehtyneet viranomaistahot ovat laskeneet, että kasvattamalla kantaväestöön kuuluvien miesten suorittamien raiskausten määrää, saadaan ulkomaalaistaustaisten tekemien raiskausten suhteellista osuutta raiskausten kokonaismäärästä pudotettua niin, että yht’äkkiä voidaankin puhua marginaaliongelmasta. Siis sellaisesta, johon ei tarvitse puuttua ja josta ääneen puhuminen voidaan jopa MoKu-utopian eteenpäinviemisen nimissä kieltää.

Viranomaistahot ovat tulleet olettaman kautta siihen tulokseen, että Suomessa itse asiassa suoritetaankin tilastoitujen lisäksi noin 14.000 raiskausta vuodessa. Vieläpä sellaisia, joissa tekijänä on kantaväestöä edustava mies. Jos siis tutkituista 739 raiskauksesta 20% oli ulkomaalaistaustaisten tekemiä, tarkoittaa se n. 147 tapausta. Kun tämä suhteutetaan 14.000 valkoisen suomalaismiehen oletetusti suorittamaan raiskaukseen, saadaan ulkomaalaistaustaisten osuus pudotettua 1,05 prosenttiin. Jäljellä on marginaalinen ongelma.

Olettamilla korjatun tilaston valossa minun tehtäväni valkoihoisena, sinisilmäisenä, kristittynä, lihaa syövänä, ympärileikkaamattomana ja muutenkin tylsänä suomalaismiehenä onkin mennä itseeni, repiä ihokkaani ja ruoskia itseäni synnintunnossa. Sekä tietysti pyytää yleistä anteeksiantoa kanssaveljieni oletetun raiskailuhimon, kantaväestöä edustavien miesten naisiin kohdistaman väkivallan, lasikaton, 80 sentin euron, keskimäärin 14 senttisten penisten – ja erityisesti yhteiskuntaan sisäänrakentamamme rasismin vuoksi.

Anteeksi.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. kesäkuu 10, 2010 02:57

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: