Etusivu > Yhteiskunta > Ismien pelko on viisauden alku

Ismien pelko on viisauden alku

heinäkuu 27, 2009 Jätä kommentti Go to comments

Ruotsissa, tuossa vasemmistoliberalismin ja vanhan monarkian hilpeässä sillisalaatissa, on herätty todellisuuteen. Vuosikymmeniä valtamedioissa jatkunut pahan oikeiston leimaaminen suureksi saatanaksi ja oikeistolaisten mielipiteitten dissaaminen natsikorteilla alkaa olla passé – ainakaan enää Hyvä Vasemmisto ei saa elää kuin pellossa kuten tähän asti. Vuosikymmeniä jatkunut vasemmistoradikaalien hillunta on vihdoin herättänyt ne viranomaiset, joitten toimenkuvaan kuuluu yhteiskuntajärjestyksen ylläpitäminen. Parisen viikkoa sitten julkaistun turvallisuuspoliittisen tutkimuksen mukaan Hyvä Vasemmisto ja sen hiljaisen hyväksynnän alla riehuvat rettelöitsijät (anteeksi, Suomessahan tulee käyttää poliittisesti korrektia termiä Aktivistinuoret välttääkseen linnatuomion) ovat vähintään yhtä suuri uhka yhteiskuntarauhalle, kuin uusnatsit. Ryhmillä on kuitenkin, paitsi ideologinen (uusnatsit ovat liikkeellä rasistisin motiivein, kommar..anteeksi Aktivistinuoret poliittisin), myös organisatoorinen ero: tutkimuksen mukaan uusnatsien toiminta on impulsiivista ja usein hyökkäysten yhteyteen liittyy päihteitten käyttöä (eli: nahkapäät juovat pussikaljaa ja päättävät sitten hakata ohi kulkevan etnon).  Hyvää Vasemmistoa edustavat Aktivistinuoret sen sijaan ovat organisoitunutta ja tehokkaasti johdettua joukkoa ja heidän hyökkäyksensä ovat suunniteltuja ja koordinoituja.
Tutkimuksen perusteella Ruotsissa aiotaankin täst’edes puuttua vasemmistoradikalismiin yhtä kovin ottein, kuin uusnatsienkin touhuiluun.

No kuinkas meillä Suomessa sitten menee?

Laki on vain sopimus siitä, miten asiat yhteiskunnassa järjestetään. Sopimuksia voi muuttaa ja niitä voi tarvittaessa rikkoa.”, sanoo Akuliina Saarikoski, mediavaikuttaja, moni-isti ja ei-enää-niin-nuori-aktivistinuori.

Siinäpä kaikki tällä kertaa. Lähden tästä sanomaan irti TV-lupani, nyt kun jaloilla äänestäminen vielä on mahdollista.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: