Etusivu > Uutisia, Yhteiskunta > Maan tapa

Maan tapa

lokakuu 23, 2009 Jätä kommentti Go to comments

Suomessa, jonka poliittinen eliitti pääministerin johdolla pyrkii piilottamaan päätöksenteon perusteet olemalla vaiti keskeneräisistä asioista ja toisaalta vaimentamaan yhteiskuntapoliittisen kansalaiskeskustelun raahaamalla väärinajattelijoita oikeuteen, ollaan rukkaamassa kansalaisuuslakia uuteen uskoon. Ensi vuonna voimaan tulevaksi suunniteltu lainmuutos lyhentäisi kansalaisuuden saamiseksi vaadittavaa Suomessa asumisen vähimmäisaikaa jopa 30%:lla. Myös kielitaitovaatimusta ollaan löyhentämässä luku- ja kirjoitustaidottomien maahantulijoitten osalta. Käytännössä siis:

– luku- ja kirjoitustaidottomat moniosaajat otettaisiin maahan vaikkei heillä olisi edes perusedellytyksiä kielen oppimiseen
– kieltä ja sen myötä (huonoa pohjoismaista) kulttuuria oppimattomille, vuodesta 2010 maahan saapuneille moniosaajille jaettaisiin Suomen passit alkaen 2014.

Näin maatamme muutetaan houkuttelevaksi vaihtoehdoksi moniosaaville maahanmuuttajille joita tarvitaan, ettei Suomi katoaisi maailmankartalta työvoimapulan, ilmastonmuutoksen, meteorisateen, hattivattien ja suuren cthulhun vaikutuksesta jo 2020. Lottovoittajan arvio onkin, että lainmuutoksen jälkeen maahantulijoitten jono pohjoiseen mikä-mikä-maahan alkaa Kauriin kääntöpiiriltä (23° 26′ 22″ S). Lottovoittajan arvio on myös, että Ruotsin, Ranskan, Britannian ja Hollannin tyyppisen, parikymmentä vuotta kehittyäkseen vaatineen yhteiskunnallisen desintegraatiotason saavuttaminen ja ylittäminen saadaan näin vietyä läpi noin kolmessa vuodessa.

 

Joukolla Suomeen

 

Miksi näin halutaan toimia, ja kuka tai mikä on se taho, joka haluaa näin toimittavan – kielitaidon puutehan on todettu yhdeksi suurimmista ongelmista kotoutumisen ja integroitumisen suhteen kaikissa varsinaisten ongelmien kanssa painiskelevissa, sivistyneenä itseään pitävissä yhteiskunnissa?
Kyseessä on tietenkin kotouttamisteollisuus, joka haluaa varmentaa toimintaedellytyksensä raaka-aineen suhteen. Jos maahan saadaan, sanotaan nyt vaikka 200.000 kouluja käymätöntä, luku- ja kirjoitustaidotonta paimentolaista, tarvitaan 5000 kappaletta 40 hengelle (eli kahdelle laajennetun perhekäsityksen mukaiselle ruokakunnalle) mitoitettua vastaanottokeskusta. Tämä taas tarkoittaa 15-20 uutta ”työpaikkaa” per vastaanottokeskus, joita yhteensä voidaan laskea syntyvän siis noin 100.000. Lisäksi vastaanottokeskusten rakentaminen (esim. rahapulan vuoksi lakkautettavien koulujen muuntaminen hotellitasoisiksi vastaanottokeskuksiksi) työllistää jo alkuvaiheessa kymmeniä virolaisia ja puolalaisia rakennusliikkeitä. Parasta on se, ettei kustannuksia synny kenellekään – rahat tulevat nimittäin The Valtiolta.

 

Kotouttajan (kuvassa vas.) päiväuni

Kotouttajan (kuvassa vas.) päiväuni

 

Huomisen lottoarvonnan jättipotissa on jaossa 5 miljoonaa euroa. Tuolla summalla saa vielä toistaiseksi kohtuullisen maa-alueen pohjois-Suomesta sekä piikkilankaa sen rajaamiseksi monikulttuurituhosta vapaaksi vyöhykkeeksi. Laita sinäkin lotto vetämään. Jos numerot eivät jostain syystä olisi arvonnassa puolellasi, voit myös käydä allekirjoittamassa vetoomuksen hulluuden hidastamiseksi täällä: http://www.adressit.com/kansalaisuuslaki

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: