Etusivu > Uutisia, Yhteiskunta > Uuden Ruotsin uusi slogan: ”Osama needs YOU”

Uuden Ruotsin uusi slogan: ”Osama needs YOU”

marraskuu 13, 2009 Jätä kommentti Go to comments

Ruotsi, josta on hyvää vauhtia kasvamassa Pohjoismaitten ensimmäinen islamilainen valtio, on vienyt maailmanpoliittisen neutraliteetin uusiin sfääreihin:
Yhteiskunta, jonka oikea käsi paasaa miljoonan toisensa jälkeen erilaisiin rauhanturva- ja jälleenrakennusoperaatioihin (joista kiitollisena kohdemaan asukit pyrkivät pommittamaan hengiltä rauhanturvaajat ja jälleenrakentajat), lappaa vasemmalla kädellä maahantuomansa vaihtoväestön välityksellä miljoonan toisensa jälkeen tahoille, jotka taistelevat henkeen ja vereen länsimaista elämäntapaa, ja sitä kautta alkuruotsalaisia itseään vastaan.

2000-luvun alkupuolella Ruotsin turvallisuuspoliisi SäPo kertoi epäilevansä, että islamilaisten nuoriso- ja kulttuurikeskusten saamia, työssäkäyvän väestönosan tienaamia verokruunuja siirretään m.m. Somaliaan, entiseen Jugoslaviaan sekä lähi-Idän kriisipesäkkeisiin. Näissä parempien ja rikkaampien kulttuurien kohteissa ruotsalaisten verokruunuilla sitten rahoitetaan islamistimilitanttien hämäräbisneksiä (huume-, ase- ja ihmiskauppaa), joitten tuotoilla taas varustetaan jihadisteja asein, pommein ja ammuksin pyhään sotaan Israelia ja sen liittolaisia, joiksi mykyään lasketaan kaikki länsimaat, vastaan. Tuomiot, joita ruotsalaiset tuomioistuimet ovat tukihuijauksista sekä vero- ja kirjanpitorikoksista jakaneet (ja jotka paremmissa ja rikkaammissa kulttuureissa mielletään lähinnä vitseiksi), eivät vain tunnu purevan. Päinvastoin.

Radikalisoituvissa uusruotsalaisissa piireissä pyhään sotaan suhtaudutaan entistäkin suuremmalla pieteetillä; alkuruotsalaisen, työssäkäyvän ja veroja maksavan kansanosan (uusruotsiksi: ”svennejävlar” tai naisista puhuttaessa ”svennehoror”) 1970-90 luvuilla tulijoille kustantamissa moskeijoissa saarnataan pyhää vihaa ja rekrytoidaan Nuorisoa pyhään sotaan vääräuskoisia vastaan.

Siis lyhyesti:
Ruotsi, joka paijaa koko kolmatta maailmaa, esiintyy monikulttuurisen suvaitsevaisuuden mallimaana (kansan tahdosta riippumatta)  ja maksaa rahaa ulkomaalaisille siitä, että nämä käyvät veronmaksajien kustantamia kielikursseja, rahoittaa islamistien käymää pyhää sotaa länsimaita vastaan, maksaa jihadistien rekrytointipisteitten rakentamisen ja ylläpidon sekä kantaa taloudellisen ja inhimillisen taakan näitten aiheuttamista tuhoista paitsi Ruotsissa, myös kolmannen maailman sontatunkioissa.

Voiko kulttuureihin maailman mittakaavassa enää neutraalimmin suhtautua?

Urheilija-Nuorukaisia

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: