Etusivu > Uutisia, Yhteiskunta > Junacaust Smålantilaisittain

Junacaust Smålantilaisittain

joulukuu 29, 2009 Jätä kommentti Go to comments

Objektiivinen ja oikeamielinen ruotsalaismedia on jo useamman viikon ajan syyllistänyt rasistista alkuväestöä siitä, etteivät nämä – vuosikymmenten kokemuksista oppineina – enää haluakaan majoittaa nurkkiinsa tuhansia ja taas tuhansia (sosiaali-)turvapaikan hakijoita. Esimerkiksi Vellingessä noussut kansanliike pyrki alkutalvesta estämään, kunnallispoliitikko Lars-Ingvar Ljungmanin sanoin, ”Aasian ja Afrikan kriisialueilta saapuvien teinipoikien virran” rantautumisen taajamaansa. Vellingeläiset eivät kaipaa siskojensa ja tyttäriensä kävelyreiteille etnistä värinää eksoottisen yllätysrakkauden muodossa; päällimmäisenä asukkailla on huoli, paitsi kustannusten kasvamisesta, turvattomuuden lisääntymisestä.

Jotain oli keksittävä änkyröivien kuntien ruotuun saattamiseksi ja uuden vastaavan antimonikulttuurisen mielenilmauksen ennaltaehkäisemiseksi. Kuin taivaan lahjana Jouluksi saatiin otsikoihin ”Afganistanilainen Joulutarina”.
Jo useamman päivän ajan olemme saaneet lukea kyyneleet kirvoittavaa kertomusta 14-18 vuotiaista sotalapsista, jotka löytyivät smålantilaisesta metsästä nälissään, hyljättynä ja kylmissään vaeltelemasta. Tarinan mukaan 5 Nuorukaista olivat viettäneet parisen viikkoa kuormakontissa, matkaten tällä tapaa rauhattomasta Afganistanista läpi kriisien runteleman kaukaasian ja rakenteellisesti rasistisen Euroopan aina pohjolaan; hyvinvoinnin, taikaseinien ja loppumattoman diskorahan El Doradoon, Ruotsiin. Matka sai kuitenkin tylyn lopun jouluaattona (niin juuri: Jouluaattona. Niisk…), kun Nuorukaiset pitkän matkan päätteeksi dumpattiin keskelle Smålannin metsikköä raakalaismaisten ihmissalakuljettajien  toimesta. Ihmissalakuljetus on paitsi hyvä business, myös laiton sellainen. Niinpä Nuorukaiset kärrättiinkin väliaikaismajoituksen, untuvatakit, kullan ja mirhamin tarjonneen seurakunnan hoteista virkavallan kuultaviksi – Aina Valppaitten toimenkuvaan kun kuuluu Ruotsissakin paitsi Nuorison kivityksen kohteena oleminen, myös rikollisten jahtaaminen. Ihmissalakuljettajien nappaaminen ei olisikaan pikkujuttu, vaan mukavaa vaihtelua huonommin menneisiin tutkimuksiin.
Poikasia kuultiin ja tarina saikin uuden käänteen; kävi ilmi, että Lapset olivatkin pyrkineet matkustamaan X-2000:lla Malmöstä Tukholmaan n.s. naama-VIP:llä. Alvestan kohdalla konduktööri kuitenkin huomasi, ettei Herrantertuilla ollut matkalippuja. Niinpä fasistinen koppalakki ohjasikin Kullannuput ulos junasta jo seuraavalla asemalla, Sävsjössä. Täällä kirkon edustajat ehtivät paikalle ennen virkavaltaa ja veivät Juniorit kappelinsa suojiin. Se, miten Pojat olivat saapuneet Malmöhön tai miksi he olivat matkalla Tukholmaan ei toistaiseksi ole selvillä.

Joka tapauksessa Joulutarina sai silmakulmat kostuttavan lopun: Vaikka ilmeisesti kaikki vellingeläiset ovat ruotsalaisia, kaikki ruotsalaiset eivät ole vellingeläisiä.

—————————————————-

P.S. Rankan painostuksen jälkeen Vellinge- ja muut hyvinvoinnistaan kiinnostuneet alueen kunnat taipuivat kotouttamisteollisuuden tahtoon ja antoivat tälle rikastamokäyttöön soveltuvat toimitilat sekä lupauksen n.s. viulujen maksamisesta. Heja Sverige.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: