Etusivu > Yhteiskunta > Viimeinen lähtijä sammuttakoon valot

Viimeinen lähtijä sammuttakoon valot

maaliskuu 5, 2010 Jätä kommentti Go to comments

Suomella menee hyvin.
Suomi on vauras maa, jonka velvollisuutena on lähettää pyöreästi miljardin verran (1.000.000.000€) rahaa pääsääntöisesti Afrikkaan kehitysavun nimikkeellä. Kun tämä 1.000.000.000 euroa Afrikan mittakaavassa on kuitenkin varsin vaatimaton almu (Miljardilla ei saa kuin 25 kpl m.m. afrikkalaisen Ugandan hallituksen käyttämää Gulfstream G550 yksityissuihkaria, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että noin puolet Afrikan noin 53 valtion hallitsijoista jää tänä vuonna suomalaisten sponsoroimaa sellaista ilman), ei ole ihme, että jonkun viisaan mielestä heille tulee lähettää lisää rahaa.
Ja jos jonkun viisaan mielestä Afrikkaan pitää lähettää lisää rahaa, tällöin myös suomalaisten kansanedustajien mielestä Afrikkaan pitää lähettää lisää rahaa. Erona esimerkiksi Afrikkaan raahaa syytäviin kiinalaisiin tosin on se, että kiinalaisten saadessa rahoilleen vastinetta resurssien ja niitä kontrollivan vallan muodossa, jalot suomalaiset tyytyvät hyvään mieleen. ”Autuaita ovat hengellisesti köyhät…

 

Työllisyystilanne Suomessa paranee.
Vaikka yksityisellä, rahaksi muutettavaa tuotantoa harjoittavalla sektorilla ollaankin katastrofitunnelmissa ja vaikka Suomen talous kyykkääkin raamatullista kyytiä, on pääkaupunkiseudulla aihetta iloon: Työ- ja elinkeinotoimistoon (buhhaaahhaaahhhaaaa) palkataan 40 uutta ”työn”-tekijää, ”työ”-tehtävänään ”ohjata maahanmuuttajien työnhakusuunnitelmia”.
Voi tätä tuhannen riemua, Päivittelee kansanedustajatar Lipponen blogissaan. ”Tarvitsee vain katsoa Suomen historiaa ja todeta, että täältä sitä vasta onkin muutettu Ruotsiin, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.”, valistaa sosiaalidemokraattinen humanisti ahdaskatseista ja matalaotsaista hallintoalamaislaumaansa – ilmeisesti jo etukäteen arvaten, minkälaisen vastaanoton riemunpurkaus saa lukijakunnassa aikaan. ”-han -han -han”! Lottovoittajan mielessä sana sosiaalidemokraatti on kautta aikojen assosioitunut mielikuvaan henkilöstä, joka ”haluaisi, mutta ei kykene”. Henkinen impotentti.

Ruotsissa panostetaan kotouttamiseen, osa MMMCMXCIX.
Joulukuusta 2010 alkaen kunnilla on lakisääteinen velvollisuus järjestää maahantulevalle Potentiaalille 60 tunnin kurssitus ruotsalaisesta yhteiskunnasta, sen arvoista ja käytännöistä – eli taikaseinästä ja kuinka sitä käytetään. Vapaassa maassa lailla säädetään tosin vain kuntien velvollisuudesta järjestää jotain, minkäänlaista kurssilleosallistumisvelvoitetta Potentiaalille ei sälytetä.
Myöskään kurssin tavotteitten toteutumista ei mitata – kokeita ei pidetä, arvosanoja ei anneta. Kyseessä on siis jälleen uusi tulonsiirron muoto, jossa kurjistuvalta veronmaksajakannalta otetaan rahat pois ja tuloutetaan ne kuntien läpi kurssit järjestäville virastoille, yhdistyksille ja yrityksille.

Kyllä kansa tietää.
Taloussanomien kommenttiosastolta saksittua, nimimerkki ”Rva savosta”:
Suomi on niin KALLIS maa asua,että kyllä palkankorotuksia olisi saatava melkein kauttaaltaan kaikkiin ammatteihin.” WTF?OMG.LOL 😀

Mainokset
Kategoriat:Yhteiskunta
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: