Etusivu > Uutisia, Yhteiskunta > Suomen Varsinaishallituksesta, huva paeva.

Suomen Varsinaishallituksesta, huva paeva.

kesäkuu 20, 2010 Jätä kommentti Go to comments

Yrjöperskeles kirjoittaa ansiokkaasti uutisesta, joka Lottovoittajalta on jäänyt kaikessa mediamyllerryksessä huomioimatta.

Kyse on Suomen Virallisen Maahanmuuttajan, Umayya Abu-Hannan kavereineen perustamasta päiväkerhosta, Siirtolaisparlamentti Ry:stä. Lukekaa ihmeessä Ykän kirjoitus.

Lottovoittaja ei ymmärrä. Varjoparlamentille (vai kutsuttaisiinko sitä suoraan ”Terijoen hallitukseksi”) ei Suomessa pitäisi olla tarvetta. Abu-Hanna on tervemennyt eduskuntaan jos hänestä tuntuu siltä, että asioita pitäisi valtiotasolla muuttaa vieläkin maahanmuuttajalähtöisemmiksi.

Tosiasiassa kyse lienee siitä, että suomalaisten maksamilla aburahoilla samoja suomalaisia henkisesti jo vuosikymmeniä kurmoottaneet tahot ovat vihdoin ymmärtäneet, kuinka vieraskoreaa sakkia täällä asuu. Ja että jämerästi suojavärin takaa mesoamalla tosiaankin kaiken saa, minkä tajuaa pyytää. Saatikka sitten tuplasuojavärin; sen,  jossa joka toinen raita on vedetty Vihreällä.

Yhdistysrekisteröintiä vuodelta 1939

 

On myöskin turha kuvitella, etteikö kyseinen Ry saisi valtamediassa vähintäänkin virallisen tahon kohtelua: puheenjohtajaa haastatellaan, jonka jälkeen ruutuun tai sivuille raahataan sopiva dosentti kertomaan suomalaisille, mitä veronmaksajat tällä kertaa tekevät väärin. Sitten vain lainmuutoksia rustaamaan, jottei Parempaa Väkeä niin ketuttaisi täällä kylmässä, pimeässä, tylsässä ja muutenkin vittumaisessa rassistien maassa.

Toisaalta voi myös olla, että kotouttaminen Suomessa ei todellakaan toimi toivotulla tavalla. Esimerkiksi Abu-Hannalle (takana 30 vuotta oleskelua Suomessa) kavereineen tuntuu olevan epäselvää se, kuinka edustuksellinen demokratia täällä ankeassa Pohjolassa toimii ja mitkä ovat pohjoismaisten demokratioitten yhteisesti hyväksytyt poliittisen vaikuttamisen työkalut.

Niin tai näin, Lottovoittaja on sitä mieltä, että mikäli suunnistusvirhe aikoinaan oli noinkin suuri ja elo täällä vaivalloista, kannattaa palata lähtöruutuun. Suurin osa oikeasti veroja maksavasta kansanosasta kustantanee ilomielin erioikeuksien vinkujille yhdensuuntaisen lipun kotiin.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: