Etusivu > Uutisia, Yhteiskunta > Astrid Thors ja viisasten kivi

Astrid Thors ja viisasten kivi

marraskuu 16, 2010 Jätä kommentti Go to comments

Kulttuuriuutisista, hyvää päivää.

Maapallon etu- ja takapuolelta kantautuneitten tietojen mukaan sekä Australiassa, että Ruotsissa on viikonlopun ja alkuviikon aikana rikastuttu kulttuurillisesti huomattavasti takapajuista Suomea enemmän. Ruotsissa, jossa yhteiskunnan osaksi integroituneet sukulaiset ovat lahdanneet tyttäriään jo ainakin vuosikymmenen, on tätä hienoa kulttuuriperinnettä jatkettu maanantaiaamun kunniaksi tällä kertaa Katrineholmissa, jossa 62-vuotias isäpappa aamutuimaan kunniamurhaili 21-vuotiaan, vast’ikään avioliitosta irtautuneen tyttärensä.

Australiassa taas kulttuurillisesti värisevä romeo, Mohammed Tasleem Tahir, etsi käsiinsä luotaan puolivuotta aiemmin paenneen juliansa, paikatakseen jostain käsittämättömästä syystä rakoilleen parisuhteensa. Itse paikkaustapahtuma suoritettiin viime perjantaina Mohammedin toimesta kulttuurillisesti perinteikkäällä tavalla; Mohammed viilsi puukolla ex-tyttöystävänsä posket auki ja kielen halki. Ex-tyttöystävä kuitenkin jäi henkiin teeskenneltyään kuollutta – hän oli siis oppinut sovittamaan oman käyttäytymisensä varsinaisen kulttuurin vaatimuksiin ja näin elämään suvaiten ja kunnioittaen Mohammedin kulttuurillisia erityispiirteitä.

Onneksi meillä on Astrid ja Astridilla viisasten kivi joten ylläolevan kaltaiset uutiset eivät koske meitä nyt, eikä tulevaisuudessa. Sitäpaitsi: ”-han suomalaisetkin”.

Kulttuuriuutiset jää odottelemaan sekä naisasianaisten kantaaottavaa, että Osmo Soininvaaran kulttuurirelativistista kommenttia tapahtumiin – tosin reportteri ei taaskaan pidättele hengitystään odotellessa.

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: