Etusivu > Uutisia, Yhteiskunta > Viharikoksesta pikkuvirheeksi

Viharikoksesta pikkuvirheeksi

marraskuu 27, 2010 Jätä kommentti Go to comments

Tampereen alkuviikon Kebabcaust eli rasistinen murhapoltto’, on kovaa vauhtia osoittautumassa ravintoloitsijan itsensä suorittamaksi tai järjestämäksi ’tihutyöksi’. Samaan tahtiin tapahtumien todellisen laidan selvenemisen kanssa, on tapahtunutta vähättelev.. käsittelevät uutiset valtamedioissa siirretty tärkeämpien uutisten tieltä sisäsivujen hukkapalstojen reunoille.

Näinhän se menee; kun todellisuus ei vastaakaan kansaa kyräilevien virkapoliitikkojen, sen paremmin kuin näitten sylikoirana rapsuteltavien toimittajienkaan, oletettujen rasistien lietsoman oletetun vihan täyttämää maailmankuvaa, on tapahtumien uutisarvo nollassa. Kiljusen ja sen toisen, minä- ja maailmankuvaltaan yhtä vääristyneen demarin, lausunnot eivät satunnaisia kolumnisteja lukuunottamatta paljoa otsikoita kirvoita.

Läheisensä, kotinsa tai kenties mielenrauhansa menettäneiden Tamperelaisten kohtalot eivät tunnu journalisteja myöskään kiinnostavan – awwojohtaja Halonen niin ikään on epäilyttävän hiljaa. Uskon, että jos tilanne olisi vähänkään Lipposkan märän päiväunen näköinen, lööpit näyttäisivät erilaisilta.

Noh, uutisointia tai ei: nyt poliisi tutkii, syyttäjä syyttää ja tuomioistuin tuomitsee tekijät mikäli siihen on perusteet. Alla kuitenkin Lipposen Puavon tohtoriseukon julistama etukäteistuomio mustapukuisille suomalaisille ihan vain muistutuksena siitä, minkälaisella katsomuksella ja harkintakyvyllä varustetut parlamentaarikot Suomi-laivaa ohjailevat:

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. joulukuu 17, 2010 04:03

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: