Etusivu > Uutisia, Yhteiskunta > Ei tiedolla, ei taidolla, vaan tunneälyllä

Ei tiedolla, ei taidolla, vaan tunneälyllä

19 marraskuun, 2008 Jätä kommentti Go to comments

Hirveät-, De Böna, naiset ovat taas ylittäneet paitsi uutiskynnyksen, myös itsensä.
Sisälukutaidottomuus yhdessä palavan kiihkon kanssa herättää tunneälyn. Kun tunneäly herää, lentää analyyttinen rationaalisuus samaan roskiks… anteeksi, keräysastiaan sanan- ja mielipiteenvapauden kanssa.

Tällä(kin) kertaa piiskattavana on melkoisen vaalivoiton kunnallisvaaleissa saavuttanut, satunnainen blogikirjoittelija helsingistä. Tunneälykköjen vihan kohteena oleva blogisti on nimittäin pari vuotta sitten kirjoittamassaan artikkelissa kertonut toiveensa Hammurabin lain toteutumisesta nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa suosivien piirien keskuudesta. Siis tyyliin:
”Toivon, että huumeita maahantuovista ja huumeisiin myönteisesti suhtautuvista kansalaisista tulee narkomaneja, mielummin kuin muista”, tai:
”Toivon, että rattijuoppouteen vähättelevästi suhtautuvat lainsäätäjät ja heidän äänestäjänsä olisivat niitä jotka vammautuvat kolarissa rattijuopon kanssa, mieluummin kuin muut”.

Blogisti on kuitenkin tehnyt vihree..anteeksi, virheen, josta häntä nyt ollaan vaatimassa edesvastuuseen, tälläkin kertaa valtamedialla ratsastaen. Hän nimittäin asetteli kirjoituksessaan samaan lausahdukseen sanat nainen, raiskaus, vihervasemmisto ja monikulttuuri. Nykyään on nimittäin niin, että suomalaisen sanan- ja mielipiteenvapauden tulkinnan mukaan kaikki mielipiteet, joissa edellä mainitut sanat esiintyvät samassa yhteydessä, eivät kuulukaan edellä mainittujen vapauksien piiriin, mikäli ne tuodaan julki. Avainsana tässä(kin) yhteydessä on monikulttuuri. Lainaan valtionsyyttäjä Mika Illmania: ”Jos siihen (politiikan arvosteluun) sisältyy samalla ulkomaalaisten arvostelu, sekin on hyväksyttävä, jos sitä ei ääneen lausuta”.
Muussa tapauksessa kyseessä on automaattisesti kiihottaminen, tai tunneälykkään Järvisen Helin mukaelmaa lainaten, ”yllyttäminen” kansanryhmää vastaan.

Tässä se sitten tulee: Minä toivon, että maahanmuuttajajengin uhriksi joutuneet lapset ovat vihervasemmistolaisten maailmanparantajien tai heidän äänestäjiensä jälkikasvua. Mieluummin heidän, kuin muitten.

Ei kai tässä sitten muuta kuin blogi kiinni, lakki päähän ja pik’pikaa lähimmälle poliisiasemalle ilmiantamaan itsensä, nappia odotellessa.

Ai niin. Tekisinköhän samalla tutkintapyynnön Ozzysta?

  1. 20 marraskuun, 2008 10:08

    Aivan mainioita kirjoituksia. Carry on.

  2. Lottovoittaja
    25 marraskuun, 2008 21:05

    TT: Kiitoksia, jatkan säännöllisen epäsäännöllisesti ja säädyttömästi. Ajattelin myös linkittää blogiisi, jos sellainen passaa. Muute, blogisi Vanhas-teemaan jatkumo löytyi tämän aamun iltäplöräyksestä otsikolla: ”Kansa haluaa vaihtaa Vanhasen”. Vanhanenhan luonnollisesti haluaa vaihtaa kansan, mutta kumpiko voittaa? 😉

  1. 21 marraskuun, 2008 00:36

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: